Standbouw

4D Expo - Standbouw

Standbouw – ‘Beleven leidt tot keuze’

Het groeiend belang van marketing is onmiskenbaar. De juiste combinatie van vorm, beeld, gevoel, geur en geluid op een beurs of evenement bepalen in toenemende mate de aandacht van de bezoekers. ‘Beleven leidt tot keuze’ is hier dan ook zonder meer van toepassing. De juiste en succesvolle beleving creëren is een specialistisch vak, dat 4D expo als geen ander verstaat.

Brede ervaring op het gebied van standbouw

Ons gepassioneerde team denkt graag conceptueel met u mee, zowel in- als out-of-the-box, met het oog op innovatie en onderscheidende creativiteit. Aangevuld met onze brede ervaring op het gebied van standbouw en uitstekende materiaalkennis zijn wij in staat samen met u de bestaande en potentiële klanten te raken.

Waar staat 4D expo voor:

 • Design – het begint met een design met hierin uw wensen, uiteraard aangevuld met ons advies
 • Display – de juiste manier van presenteren van uw bedrijf en producten
 • Demonstratie – praktische doorvertaling voor de beste demonstratie mogelijk (mooi is niet altijd handig)
 • Dimensie – 4D expo levert extra dimensie(s) voor de beste beleving binnen uw doelgroep

4D-stands & fullservice

Onze 4e dimensie is een toegevoegde waarde van de standaard 4D-stands, die ervoor zorgt dat uw bedrijfspresentatie een beleving is voor de klant en daarmee in het geheugen van uw klanten wordt gegrift. De 4e dimensie verschilt per klant en is altijd uniek.

4D expo is fullservice; van het ontwerp tot realisatie. Wij kunnen voor u de benodigde (internationale) beurspapieren aanvragen, maar ook de aanvraag voor facilitaire voorzieningen zoals stroom en water. Wij zorgen dat de stand klaar is voor gebruik, schoon is gemaakt en dat de koffie loopt. Na afloop van een beurs breken we de stand af, zorgen voor het transport en indien gewenst verzorgen we de opslag van de stand. Fullservice zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van het  succes!

Hoe werkt 4D Expo:

 • Kennismaking en brainstorm: Hierin wordt duidelijk wat u zoekt, wat de doelstelling is en wat voor u belangrijk is.
 • Ontwerp: De stand is uw visitekaartje en moet passen bij de huisstijl van uw bedrijf. 4D expo heeft een unieke en creatieve kijk op uw wensen en zet dit om in een ontwerp. Op beurzen ontmoet je potentiële klanten, zie je wat de concurrentie doet en zie je de markt letterlijk tot leven komen. Het doel van een stand is inspireren, informeren en verkopen en hiervoor moet uw stand opvallen!  Op basis van uw wensen zorgen wij voor een ontwerp, waardoor u op tekeningen kunt zien hoe de stand eruit komt te zien. Het is ook mogelijk om via een 3D tekening of animatie al in uw stand te kijken.
 • Productie: De volledige voorbereiding wordt in onze werkplaats in Medemblik gedaan, zodat de stand op de beursvloer zo in elkaar gezet kan te worden.
 • Op- en afbouw: We zetten de stand in elkaar en zorgen dat deze schoon is zodat u er zo in kunt gaan staan. De koelkast is koud, de koffie warm. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent; informeren en verkopen. Zodra de beurs af is, heeft u geen omkijken meer naar de stand. Wij breken hem netjes af en zorgen voor de rest van het proces.
 • Logistiek: Wij hebben de juiste contacten met transportbedrijven die weten hoe het werkt. Uw stand is bij hen in goede handen, daar zorgen wij voor.
 • Opslag: In deze groene tijd is hergebruik belangrijk. Wij vinden het belangrijk om materiaal en onderdelen die nogmaals gebruikt kunnen worden op te slaan. Wij hebben voldoende opslagruimte en kunnen uw volledige stand opslaan, maar ook losse onderdelen. Tevens worden eenmalige projecten op deze manier meerdere malen ingezet. Om spullen te kunnen hergebruiken is hoogwaardige kwaliteit essentieel, daarbij brengt hergebruik de kostprijs omlaag. Een win-winsituatie die ook leidt tot een reductie van het grondstofverbruik en daarmee denkt 4D expo om het milieu.

Regelgeving en veiligheidsvoorschriften standbouw

Binnen de standbouw zijn er behoorlijk wat regels en veiligheidsvoorschriften. Met zijn allen zorgen we zo voor eerlijke en veilige standbouw. Mensen die voor 4D expo werken weten wat deze regels en voorschriften inhouden. Zij dragen altijd veiligheidsschoenen en indien nodig een beschermingshelm, gehoorbescherming en kniebeschermers. Naast persoonlijke veiligheidsmaatregelen kan 4D expo u ook helpen met de benodigde internationale (brand)veiligheidscertificaten.

4D expo is een middelgroot bedrijf en u heeft hiermee de voordelen van zowel een groot- als klein bedrijf. De voordelen voor u zijn:

 • Persoonlijk contact
 • Korte lijnen
 • Creatief
 • Onderscheidend
 • Fullservice
 • Kwaliteit
 • Kennis van materialen, regels en voorschriften
 • Jarenlange ervaring

Onze gerealiseerde projecten kunt u hier bekijken.

Natuurlijk blijft standbouw maatwerk, waarin uw doel en persoonlijke wensen naar voren moeten komen. Onder het genot van een kop koffie kom ik u graag uitleggen wat 4D expo voor uw bedrijf kan betekenen.