Kantoorinrichting Avontuur

Avontuur

Projectomschrijving – kantoorinrichting Avontuur

Een mooi project die ontworpen is door een bevriende architect van Avontuur Themavormgevers, die bekent is om zijn sfeervolle kerstdecoraties in vele steden, gemeentes, winkels etc.

Ontwerp vergaderruimte

De bestaande vergaderruimte is gedeeld door een maatwerkwand met daarin een deur naar het kantoor. Deze wand en deur is gedeeltelijk bekleed met Red-Gum fineer, een redelijk zachte loofhoutsoort met een zeer dichte structuur. De deur is voorzien van onzichtbare scharnieren zodat het één geheel lijkt.

Ontwerp vergadertafel

De vergadertafel van 5000 mm lang is een echte eyecatcher, deze tafel met metalen onderstel is volledig bekleed met Red-gum fineer. In het blad zijn 2 stuks geïntrigeerde tafelcontactdozen gemonteerd.

De kantinebar is uitgevoerd in stoer, ruig, onbehandeld vurenhouten delen. Het blad is van HPL in een betonlook.

De achterkast is voorzien van kasten voor de nodige opbergruimte. Er zit een mooie klimaatkast in voor mooie wijnen en champagnes om de successen te vieren.

Ontwerp receptiebalie

De receptiebalie mochten wij ook maken met de sfeer van een bloemenstal. De mooie vurendelen die lekker ruig zijn en onbehandeld geven het geheel een warme sfeer. Vurenhout is in Nederland de meest verwerkte naaldhoutsoort. Het Nederlandse woord vuren is de naam voor het hout van de fijnspar, in de volksmond vurenhout genoemd. Vuren laat zich zowel met de hand als machinaal gemakkelijk bewerken. Het vurenhout van de houtboer wordt veelal geïmporteerd uit Scandinavië. Het kwalitatief beste hout komt hier ook vandaan, omdat daar de bomen trager groeien, met als gevolg fijnere groeiringen.

De zinken bladen maken het geheel compleet. De luifel met gefreesde tekst en het full color doek op de achterwand en luifel zijn vervaardigt uit bisonyl. Dit hoge kwaliteit zeildoek heeft een brandvertragende werking en kan full colour op hoge resolutie bedrukt worden. De full color printers kunnen maximaal 5000 mm breed x rol lengte printen. Deze doeken worden verlijmd als de breedte groter moet worden.