Buitenmeubelen

Projectomschrijving – Buitenmeubelen

Bartafel

Deze bartafel en barstoelen voor buitengebruik zijn uitgevoerd in massief “nat” eiken. Eikenhout is veel sterker en duurzamer dan bijvoorbeeld steigerhout en gaat daarom ook veel langer mee. Wij zullen zover bij het model van toepassing is gebruik maken van schroeven van RVS, zodat deze niet kunnen gaan roesten.

De bekleding en vulling is uitgevoerd in vochtdoorlatend en schimmelwerend materiaal.

De bladen van de tafels zijn van graniet. Granieten tafelbladen hebben een heel natuurlijk karakter. De granieten tafelbladen zijn mooi, duurzaam en schitterend om te zien.

Salontafel

Deze meubels kunnen op een willekeurige plaats in uw tuin worden gereden door de RVS wielen. In de zomer lekker midden in uw tuin en in de winter onder de overkapping!

Buitenkeuken

Het meubel is speciaal voor een Big Green Egg barbecue gemaakt. De Big Green Egg is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische kleioven, een zogenaamde ‘Kamado’. Een zeer duurzaam kooktoestel met lange levensduur. Buiten koken kan met de Big Green Egg het hele jaar door.

Deze verrijdbare buitenkeuken is uitgevoerd in massief “nat” eiken. Het spoelgedeelte is uitgevoerd met een RVS spoelbak en kraan, die aangesloten word door middel van een buitenkraanaansluiting. De bladen zijn van graniet.

Deze meubels kunnen op een willekeurige plaats in uw tuin worden gereden door de RVS wielen.