Interieurbouw

4D Expo - Interieurbouw

Interieurbouw – ‘Maatwerkinterieurs voor een fijne werk- en leefomgeving’

Het belang van een fijne werk- en leefomgeving mag niet worden onderschat; het is essentieel in uw dagelijkse productiviteit of uw leefplezier. 4Dexpo is specialist in interieurbouw. Wij maken complete maatwerkinterieurs, inclusief verlichting en aankleding, maar ook een enkel meubel waarbij u kunt denken aan een kast, tafel of balie.

Interieurbouw buiten

Een buitenverblijf, een loungeset of een mooie robuuste buitentafel met bijpassende stoelen; uw woonplezier buiten om extra te genieten van uw vrije tijd. Alles gemaakt zodat het in uw tuin past en compleet met stoffering.

Design en materiaalkeuze

De uitstraling van een interieur wordt door meerdere factoren bepaald. Naast het concept en design is ook de materiaalkeuze voor een interieur bepalend voor de uitstraling. 4D expo weet verschillende materialen op verrassende wijze met elkaar te combineren, hierdoor wordt elke interieur een eyecatcher. Dit alles altijd passend binnen uw budget.

4D expo is creatief in het bedenken van oplossingen, wij gebruiken duurzaam materiaal en leveren kwalitatief goede meubels en interieurs. Wij hebben zowel ervaring in klassieke interieurs als design meubels. 4D expo werkt met veel passie en wij streven naar perfectie tot in detail.